Over ons

Over Van Italiaanse Bodem

Made in Italy stond jarenlang per definitie garant voor kwaliteit. Nu kwantiteit wereldwijd de nieuwe norm is, is ook het begrip Made in Italy aan inflatie ten prooi gevallen. Gelukkig maakt Italië nog voldoende ambachtelijke kwaliteitsproducten. De zoektocht naar deze producten doet het team Van Italiaanse Bodem (VIB) met veel plezier.
In de toekomst zal VIB het aanbod uitbreiden met de meest uiteenlopende Italiaanse kwaliteitsproducten. Dit kan om voedingsmiddelen gaan, maar ook om design en muziek. Kortom, al het goede wat Italianen lokaal produceren.
Saluti!

Michel Teeuwisse

Michel Teeuwisse

Al jaren bezoek ik dit prachtige land. En iedere keer heb ik het gevoel dat ik thuis kom. Dit gevoel wordt met de jaren sterker. Italianen houden van het goede leven en…. van lekker eten. De eetcultuur zit letterlijk in hun genen. Een gesprek met een Italiaan gaat meestal binnen een paar minuten over eten. En dat vind ik mooi! Dit land heeft heel veel moois te bieden. Het geeft voldoening als je mensen kennis kunt laten maken met al het moois dat Italië te bieden heeft.

Robert Koetsier

foto ro vergroot.jpg

Toen het begin jaren 80 heel gewoon was om Francofiel te zijn was ik al Italofiel; opeens kwam alles wat ik mooi, lekker en leuk vond uit Italië. Deze “aandoening” is nooit meer overgegaan. Tot op de dag van vandaag ga ik regelmatig en met veel plezier naar Il Bel Paese. Direct na het passeren van de grens stoppen bij de Autogrill voor een espresso en een panino Capri, dat voelt als thuiskomen.

Wij werken met lokale ambachtelijke leveranciers

Trots op het land en passie voor het product
Wij hebben persoonlijk contact met al onze leveranciers en ieder vertelt zijn eigen verhaal.

Gonnelli 1585

Gonnelli 1585

Toscane-Florence-Reggello

Specialisatie:
Olijfolie

Meer informatie
Torrefazione Goriziana

Torrefazione Goriziana

Triëst-Gorizia

Specialisatie:
Koffie

Meer informatie
Francesco Fabiani

Francesco Fabiani

Umbria-Amelia

Specialisatie:
Olijfolie

Meer informatie
Naar alle Leveranciers