Francesco Fabiani

Francesco Fabiani

Umbria-Amelia

Francesco Fabiani

Specialisatie:
Olijfolie

Op dit moment hebben wij een olijfolie uit Amelia (provincie Umbria) beschikbaar voor de ware liefhebber. De olijfolie is met veel liefde gemaakt door Francesco Fabiani en te verkrijgen in een fles van 0,50l, 0,75l en per blik van 5l.
Francesco produceert slechts 800 liter extra vergine olijfolie per jaar en verkoopt dit persoonlijk aan restaurants in de omgeving en op de markt van Amelia. Zelf neemt hij iedere ochtend een eetlepel olijfolie voor de gezondheid....

Biografie Francesco:
Francesco is in Amelia geboren waar hij ook gestudeerd heeft als accountant. In 1999 heeft hij met zijn zussen besloten het boeren familie bedrijf van zijn ouders over te nemen. In het begin fokten ze alleen Chianine koeien (vlees koeien). Hiervan wordt de beroemde Bistecca Fiorentina gemaakt. Verder hielden ze zich bezig met het bewerken van grond voor het verbouwen van hoogwaardig voer voor hun dieren. Inmiddels heeft Francesco meer dan 40 hectare landbouwgrond waarop ze dus veel meer olijfbomen konden planten om daarmee de productie te verhogen.

Producten van Francesco Fabiani

Fabiani extra vergine 0,50l Fabiani extra vergine 0,50l € 15,95
-+
Fabiani extra vergine 0,75l Fabiani extra vergine 0,75l € 19,95
-+
Fabiani extra vergine 5l Fabiani extra vergine 5l € 89,95
-+